Decodeaza-ti telefonul online! Primeste codul de

deblocare pe email. Simplu, Rapid, Eficient!

 

In perioada 17-29 August, codurile se vor

calcula la intervale de 6 oreContact: 0743.683.403Alcatel
132 modele
LG
154 modele
BlackBerry
57 modele
Huawei
45 modele
ZTE
56 modele
SFR / TMN
33 modele
Home        Telefoane        FAQ        Contact        Blog
LiveZilla Live Help
 

Termeni si conditii

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului DecodareOnline ( decodareonline.ro ).


Folosirea acestui site, implica acceptarea termenilor si conditilor prezentate mai jos. Va recomandam sa cititi cu atentie toti termenii si conditiile in vederea folosirii site-ului in cele mai bune conditii.


Site-ul DecodareOnline ( DecodareOnline.ro ) este operat de societatea Sweet Air Distribution Srl, cu sediul in Str. George Enescu  Bl. 7, Sc. B, Et. 1, Ap. 19, Maramures, Baia Mare, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J24/28/17.01.2011. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea serviciilor  de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului DecodareOnline ( decodareonline.ro ) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

 

Folosirea acestui site, implica acceptarea termenilor si conditilor prezentate mai jos. Va recomandam sa cititi cu atentie toti termenii si conditiile in vederea folosirii site-ului in cele mai bune conditii. - See more at: http://nympha.ro/termeni-si-conditii#sthash.s3vntAsC.dpuf
Folosirea acestui site, implica acceptarea termenilor si conditilor prezentate mai jos. Va recomandam sa cititi cu atentie toti termenii si conditiile in vederea folosirii site-ului in cele mai bune conditii. - See more at: http://nympha.ro/termeni-si-conditii#sthash.s3vntAsC.dpuf
Folosirea acestui site, implica acceptarea termenilor si conditilor prezentate mai jos. Va recomandam sa cititi cu atentie toti termenii si conditiile in vederea folosirii site-ului in cele mai bune conditii. - See more at: http://nympha.ro/termeni-si-conditii#sthash.s3vntAsC.dpufPlata

Modalitatile de plata acceptate sunt: Plata prin Card Bancar, Paypal si SMS. In cazul platilor efectuate Prin Paypal pot fi aplicate comisionae de schimb valutar. Aceasta conversie se aplica de catre emitentul cardului/contului. Noi nu suntem responsabili si nu influentam rata de schimb sau eventualul comision. Ne rezervam dreptul de a anula comenzile care par a fi suspecte si/sau frauduloase. La platile prin Card Bancar se aplica conversia EUR la cursul BNR din ziua platii. In cazul  platilor prin SMS, se va achita suma decodari plus TVA (24%).Livrarea serviciului

Codurile de deblocare sunt de obicei expediate prin e-mail in intervalul 3 - 15 min dupa finalizarea plati. In unele cazuri exceptionale, poate dura mai mult. O comanda plasata in sistemul nostru, aceasta nu mai poate fi anulata.Politica de Rambursare

Pentru a solicita restituirea banilor, clientul trebuie sa ne informeze privind incercarea esuata de a debloca telefonul dupa prima incercare esuata de a introducere a codului sau in maxim 24 ore de la primirea codului. Nu oferim restituirea banilor in cazul in care clientul nu ne contactateaza in aceasta perioada.

Datorita politicii furnizorului, dovada video a nefunctionarii codului TREBUIE sa fie furnizata in cazul in care codul nu functioneaza!

Nu oferim restituirea banilor pentru acei clienti care nu urmeaza instructiunile furnizate pe site.
Nu oferim restituirea banilor pentru telefoane deja decodate sau pentru comenzile plasate gresit.

Nu oferim restituirea banilor pentru furnizarea incorecta a datelor (IMEI, Provider ID, PRD sau Model telefon Incorect).Fiecare telefon are un numar limitat de incercari pentru a introduce codurile de deblocare. Nu va rambursam plata daca ati depasit deja numarul de incercari.

 

Daca Telefonul are Soft Custom, Custom ROM, adica telefonul dvs nu are softul original al telefonului, codurile 2945#*XXX# nu vor functiona. Dvs trebuie sa resoftati telefonul cu un soft original pentru a fonctiona acest coduri. De aceea inainte de a plasa si achita o comanda trebuie sa verificati ca telefonul dvs accepta codurile de deblocare.


Aceasta politica nu afecteaza drepturile dumneavoastra normale, juridice existente. Noi nu ne asumam raspunderea dincolo de elementele prevazute de prezenta garantie sau pentru eventuale daune indirecte sau incidentale, inclusiv, si fara limitare, orice daune solicitate de terti impotriva dumneavoastra, pentru afectarea functionarii terminalelor, pentru pierderea datelor sau pierderi cauzate de software. Raspunderea noastra nu va fi mai mare de suma pe care ati platito pentru produsul achizitionat. Aceasta este valoarea maxima pentru care suntem responsabili.

 

Garantii

Livram codurile de decodare cu garantie 100% de rambursare a banilor. In situatia putin probabila in care codul furnizat de noi nu functioneaza iar informatiile comenzii Dvs.au fost corecte (in special IMEI, Model, Provider ID sau PRD), va oferim restituirea integrala a platii Dumneavoastra.

Ne rezervam dreptul de a solicita dovezi video (Video Proof) care sa sprijine reclamatiile de nefunctionare facute de clientii nostrii. Acest video trebuie sa contina o imagine clara a IMEI-ului si momentul cand codul este introdus in telefon.

Termene de livrare sunt folosite doar ca o estimare iar rambursarea platii nu se aplica la intarzieri de livrare. Vom face intotdeauna toate eforturile pentru a furniza codurile cat mai curand posibil.


Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.


Administratorul DecodareOnline ( decodareonline.ro ) face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. DecodareOnline ( decodareonline.ro ) nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului DecodareOnline ( decodareonline.ro ), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii DecodareOnline ( decodareonline.ro ) sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul DecodareOnline ( decodareonline.ro ) isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului DecodareOnline ( decodareonline.ro ) in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

 

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email contact@decodareonline.ro


Disclaimer

Toate denumirile comerciale/logo-urile folosite in site-ul nostru sunt doar ca referinta si nu au nici o legatura directa cu produsele noastre.
Toate logo-urile, imaginile, numele si marcile sunt inregistrate de catre proprietarii lor de drept. Toate imaginile sunt pentru scop ilustrativ.

Cu exceptia garantiilor exprese declarate pe acest site, daca este cazul, informatiile si serviciile oferite sau la care se face referire pe acest site sunt furnizate 'ca atare' si responsabilitatea pentru eventualele erori, calitatea, performanta, precizia si efortul sunt ale utilizatorului.

Deblocarea este legala in majoritatea tarilor, cu toate acestea clientii trebuie sa verifice legile locale inainte de cumparare. DecodareOnline.ro nu poate fi facut responsabil pentru orice incalcare a legii aplicabile de catre clientii sai; DecodareOnline.ro nu accepta raspunderea pentru orice prejudiciu cauzat telefonului.

 

 

 


© 2011 Toate drepturile rezervate
 
Home Telefoane Despre noi Termeni şi condiţii FAQ Contact
  Start Online Design